Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Dacă tot am avut reclamaţii că nu am postat nici un desert cu căpşuni,am prestat nişte mini tarte.Eu zic c-au fost cam bune,blat crocant(acelaşi ca şi la tarta cu brânza) şi cremă delicată de căpşuni.Desigur se pot folosi şi alte fructe.
Faina am amestecat-o cu sarea,zaharul,untul si untura.
Am pus apoi galbenusurile,smântâna si vanilia,bicarbonatul stins cu zeama de lamâie.
Am facut o bila din aluat,am acoperit-o cu folie si am pus-o la frigider pentru o ora.
Am pus apoi aluatul in formele de tarta si le-am pus la cuptor 35 de minute.
Capsunii i-am lasat cu zahar pâna au lasat sirop ,apoi i-am pasat cu mixerul vertical.
Smântâna pentru frisca am mixat-o (pâna mi-a venit acru) si am pus-o la frigider.
Gelatina am hidratat-o cu 2 linguri de apa rece,dupa care am încalzit-o la microunde si am pus-o peste capsuni.
Am pus amestecul de capsuni la frigider o ora,apoi am încorporat în el frisca .
Am pus deasupra tartelor câte un moţ de crema.
Zic c-ar merge si cu putina înghetata alaturi :))))))
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult